Studiecoach

Naast mijn werkzaamheden als consultant voor organisaties, ben ik ook beschikbaar als freelance scriptiecoach. Wanneer je als student werkt aan je hbo- of masterscriptie, heb je goede begeleiding nodig. In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel studenten en scripties gezien. Ik was dan begeleider van de student of beoordelaar van de scriptie. Op basis van die ervaring, zie ik steeds 3 soorten begeleiding waar studenten behoefte aan kunnen hebben:

  • Een coach waarmee je vakinhoudelijk kan sparren.
  • Een coach die je helpt scherp te zijn in de probleemanalyse en grondig te zijn in de onderzoeksopzet.
  • Een coach die je helpt het proces en alle taken te plannen, zodat je vooruit blijft gaan en die lang verlangde eindstreep haalt.

Het is natuurlijk erg fijn als al die rollen verenigd zijn in een en dezelfde scriptiebegeleider van je eigen opleiding. Dit is alleen lang niet altijd mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je begeleider van je opleiding de perfecte vakinhoudelijke sparringpartner is voor jou, maar dat hij of zij minder goed is in het helpen structureren van je ideeën in een werkbare scriptieopzet. Dan kan het een goed idee zijn om, specifiek gericht op jouw behoefte, een freelance scriptiecoach in te schakelen.

Ik ben beschikbaar voor hbo- en masterstudenten, voor deeltijd- en voltijdstudenten, zolang je maar niet studeert aan FEHT (omdat ik daar in mijn reguliere baan al studenten begeleid bij hun scriptie). De vakgebieden waarin ik gespecialiseerd ben, zijn strategisch merkmanagement, marketing, communicatie, verandermanagement en consumentengedrag.

Wil je een keer kennismaken of mogelijkheden bespreken, neem gerust contact met me op.