Communicatiekracht

U hebt behoefte aan een specialist die een communicatievraagstuk van strategie tot en met uitvoering kan verzorgen. Of u zoekt een klankbord bij het ontwikkelen van communicatiebeleid. Of uw organisatie heeft een merkenbouwer nodig die nauwgezet de ware kracht van het merk blootlegt en die merkgedachte onderdeel maakt van het dagelijkse functioneren. Of het op handen zijnde project grijpt mis op een projectleider die het proces van begin tot eind regisseert, partijen aanstuurt en collega’s informeert.

Zomaar een greep uit mogelijke situaties die kunnen spelen. Maar ze hebben één ding met elkaar gemeen. U zoekt een doorgewinterde professional. Het liefst één die oog heeft voor omstandigheden en cultuur. En iemand die zich inleeft in de organisatie maar zich concentreert op het vraagstuk waarvoor u haar inschakelt.

In mijn loopbaan als communicatieadviseur heb ik gewerkt voor opdrachtgevers uit tientallen branches. Dat maakt dat ik me snel thuis voel in een nieuwe omgeving en direct de meerwaarde kan leveren waarvoor ik ben gevraagd.

Wat mag ik voor u betekenen?

Op welke manier u gebruikt wilt maken van mijn diensten, is aan u. Eén of meerdere dagen per week gedurende een periode, als interim-collega van het team. Op afroep als sparringspartner. Of als consultant bij een project. Ik kom graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Advertenties